Világlátó SZLALOM utasbiztosítás termékünk olyan utasbiztosítás, amelyet kifejezetten a téli sportokat kedvelők igényeihez illesztettük.
Megkötöm a biztosítást!

Miért is síbiztosítás? Mert:

skiing-297058_1280Sízők kiegészítő biztosítása (Világlátó Szlalom)
Kiegészítő sportbiztosítás megvásárlása, és az ahhoz tartozó pótdíj megfizetése esetén, a IX. (KIZÁRÁSOK) pontban rögzített kizárásoktól
függetlenül, a Biztosító kockázatot vállal a nagyközönség számára megnyitott, színnel jelölt pályákon síelés, hódeszkázás, valamint az arra
kijelölt területeken szánkózás, korcsolyázás közben történt balesetekre is.

A VILÁGLÁTÓ SZLALOM Platina csomag
kiterjed a kijelölt pályán kívül, de a téli sporttevékenység űzésére a közönség számára nyitott területen bekövetkezett balesetekre is.

Felelősségbiztosítást tartalmaz:
A Kiegészítő sportbiztosítás – SZLALOM – megvásárlása esetén: ha a Biztosított, téli sporttevékenységével összefüggésben, olyan balesetet okozott, amelyben más személy orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett, és amelyért a magyar jog alapján felelősséggel tartozik, akkor a Biztosító megtéríti a balesetben megsérült személy orvosi kezelésének és a kezeléssel kapcsolatos hazaszállítás költségét, amennyiben azok máshonnan nem térülhetnek meg, de nem téríti meg a károkozóval szemben esetleg érvényesített társadalombiztosítási igényeket.

Sportfelszerelés pótlási költségeit is fedezi 
1.14.1. A Kiegészítő sportbiztosítás megvásárlása, és az ahhoz tartozó pótdíj megfizetése esetén, a Biztosító kifizeti a Biztosítási esemény során
károsodott saját tulajdonában lévő Téli-sporteszközök (sícipő, síléc, hódeszka, síbot, síruházat, védősisak) pótlási költségét, a szolgáltatási- és díjtáblázatban jelzett öszszeghatárig.

AEGON VILÁGLÁTÓ UTASBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI- ÉS DÍJTÁBLÁZAT

utasbiztositas.info_szlalom_20161201

Az utasbiztosítás megkötésén felül, érdemes kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát (EEK), mert a kórházi napi térítést csak akkor vehető igénybe, ha a kórházi kezelést az EEK költségére végzik.

Használjon a sízési, hódeszkázási tudásának megfelelő helyszínt, és válasszon  megfelelő biztosítási fedezetet. Ne felejtse el, hogy a helikopteres mentés nagyon sokba kerül, ha olyan helyen síel, ahol ez is szokásos mentési mód, javasoljuk legalább az Arany szintű síbiztosítási, hódeszka biztosítási fedezetet.

Figyelmébe ajánljuk a pályán való közlekedés elveit megfogalmazó ún. Sí KRESZ-t is.

Utasbiztosítás az Aegontól
Megkötöm a biztosítást!

Kapcsolódó dokumentumok

Ügyfél-tájékoztató
Szolgáltatási- és díjtáblázat
Szerződési feltételek
Sí Kresz